Un bărbat s-a căsătorit cu iubita lui în ziua înmormântării ei

Un bărbat din China s-a căsătorit cu iubita lui decedată, în timpul ceremoniei de înmormântare, pentru a arăta cât de mult a iubit-o. În plus, el a vrut să-i îndeplinească femeii pe care a iubit-o o ultimă dorință – aceea de a fi mireasă.

GettyImages

Xu Shinan, 35 de ani, era împreună cu iubita lui, Yang Liu, de 12 ani. Femeia a murit de cancer la sân, înainte să își îndeplinească visul de a se căsători, potrivit Daily Mail.

Reclame

Yang a fost îmbrăcată în rochie albă și a fost înconjurată de 169 de buchete de trandafiri roz când Xu și-a rostit jurămîntele de credință. Ceremonia specială a avut loc la finele săptămânii trecute, în Dalian, estul Chinei. La ea au asistat familiile și prietenii celor doi tineri.

„Soția mea, să nu îți faci griji! Nu o să renunț niciodată la tine”, a spus Xu la căpătâiul „soției”.

Yang a murit pe data de 14 octombrie, la vârsta de 34 de ani, după ce a luptat cu cancerul cinci ani și jumătate. Xu a vegheat-o 24 de ore din 24, timp de șapte zile după deces, așa cum spune tradiția chineză.

„Soția mea mi-a spus că nimeni nu are voie să plângă când moare. Mi-am reținut lacrimile în ziua înmormântării, dar atunci când a fost dusă la crematoriu nu am mai putut să rezist”, a spus bărbatul.

Cei doi s-au cunoscut în 2007, iar în 2013 și-au depus actele în vederea căsătoriei, dar în timpul pregătirilor pentru nuntă, tânăra a fost diagnosticată cu boala cumplită și au amânat evenimentul.Categorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.