Cine a promovat concursul pentru funcția de director al Serviciului Vamal

Funcţia de director al Serviciului Vamal rămâne vacantă în continuare. Niciunul dintre candidaţi nu a promovat concursul pentru această funcţie. Anunţul a fost făcut de către membrii Comisiei pentru selectarea directorului Serviciului Vamal, după proba interviului care a avut loc astăzi, 31 octombrie, în cadrul unei şedinţe publice, se arată într-un comunicat al Ministerului Finanţelor.

customs.gov.md

Atât Iurie Gorea, cât şi Natalia Calenic au obţinut la interviu o notă medie mai joasă de 7,5. Având în vedere acest rezultat, concursul nu a fost promovat de niciun candidat şi urmează să fie organizat din nou.

Reclame

Concursul pentru funcţia de director al Serviciului Vamal a fost anunţat pe data de 3 septembrie 2019, iar termenul-limită pentru depunerea dosarelor a fost 30 septembrie, curent. În perioada respectivă, 21 de persoane au depus dosarele în termen, iar o persoană după expirarea acestuia.

Din componenţa comisiei de concurs au făcut parte Natalia Gavriliţa, ministrul Finanţelor, Igor Talmazan, reprezentantul Cancelariei de Stat, Andrei Balan, şeful direcţiei contencios şi controlul legalităţii la Ministerul Finanţelor, Sergiu Gaibu, reprezentant al societăţii civile, Tatiana Lariuşin, reprezentantă a mediului de afaceri, Elena Levinţa-Perciun, expertă în resurse umane şi Tatiana Buianina, expertă în psihologie. În calitate de observator la lucrările comisiei a participat jurnalistul de investigaţie, Ion Preaşca. Membrii comisiei nu au fost remuneraţi pentru această activitate.

trm.mdCategorii:Actualitate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.