PSRM cere demisia ministrei Justiției

Fracţiunea parlamentară a Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM) cere demisia ministrei Justiţiei Olesea Stamate după ce aceasta a declarat că va anula rezultatele Comisiei de preselecţie a candidaţilor pentru funcţia de procuror general.

moldova-suverana.md

„Ministrul Justiţiei îşi recunoaşte incompetenţa după ce a anulat rezultatele concursului. Acum constatam că anumite presiuni politice au determinat-o să ia decizii care discreditează total reforma justiţiei. PSRM aşteaptă demisia ministrei Stamate şi desemnarea unei persoane capabile să facă faţă reformei Justiţiei”, a declarat deputatul PSRM, Vasile Bolea.

Reclame

„Am avut un concurs la Inspectoratul Genrala de Poliţie, anulat, la Vamă, La Poştă, anulat, la Curtea Constituţională, anulat şi iată că avem un concurs nou nouţ, tot anulat. Noi nu ne-am implicat sub nici o formă. Dacă faceţi trimitere la reprezentantul Parlamentului, ele e unul acolo, iar punctajul lui nu influenţa în nici un fel decizia celorlalţi (…). Dacă mergem pe formula că noi anulăm totul, atunci mâine, poimâine nimeni nu o să mai vrea să participe la aceste concursuri, care sunt anulate din varii motive lipsite de logică”, a spus deputatul PSRM, Grigore Novac.

Menţionăm că ministra Justiţiei, Olesea Stamate, a declarat în această dimineaţă că va emite un ordin de anulare a rezultatelor concursului privind alegerea procurorului general.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.