FOTO. Varlamov, impresionat de Aeroportul din Chișinău și de vinăriile moldovenești. Imagini superbe, publicate de bloggerul rus

Republica Moldova nu este apreciată cum se cuvine. Este una dintre concluziile cunoscutului blogger rus Ilya Varlamov, care a publicat pe blogul său un articol pozitiv și mai multe poze superbe din călătoria sa de la sfârșitul lunii octombrie în țara noastră. Publicând mai multe fotografii, Varlamov a scrie că Aeroportul Internațional Chișinău este „unul dintre cele mai confortabile aeroporturi din spațiul CSI”.

Varlamov a fost uimit cel mai mult de multitudinea restaurantelor din aeroport, de la cele cu specific național la cele cu bere și burgeri. Totodată, el a remarcat curățenia impecabilă din toalete și a zis, glumind, despre veceul pentru copii că dacă avea unul la fel acasă când era copil, creștea, poate, un om decent.

Reclame

Lui Varlamov i-au plăcut și magazinele Duty Free, mai mari decât în alte aeroporturi, dar și zona de așteptare din aeroport. „Business-zona de așteptare este fantastică, cu canapele moi, televizoare plasmă și free bar”, a scris Varlamov.

În concluzia despre Aeroportul Chișinău, Varlamov reamintește ceea ce a spus acum câteva zile în filmul despre călătoria sa în Republica Moldova.

„Aeroportul Chișinău este un exemplu despre cum poți să transformi un proiect tipic sovietic, așa cum în Rusia sunt foarte multe. Acest aeroport vechi și vai de capul lui s-a transformat într-un hub modern de transport cu o zonă de odihnă mare și confortabilă, cu restaurante și diverse magazine mari”, a menționat Varlamov. Bloggerul rus își îndeamnă cititorii să zboare cu escală prin Chișinău pentru că este ieftin, dând exemplu experiența sa proprie de acum câțiva ani când, de Revelion, a zburat în Franța cu escală prin Chișinău.

În călătoria sa în Republica Moldova, Varlamov a vizitat vinăriile Et Cetera și Mimi, centrul de dezvoltare a industriilor creative „Artcor”, s-a plimbat pe străzile Chișinăului cu o motocicletă retro și a făcut excursii la Piața Centrală și pe străzile orașului.

Bloggerul rus a avut doar cuvinte de laudă despre vinării și aeroportul modernizat, dar nu a ezitat să critice modul haotic de parcare a automobilelor pe străzile capitalei.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.