La Chișinău a început instalarea principalului pom de Crăciun al țării

În centrul capitalei a început luni, 25 noiembrie, instalarea principalului pom de Crăciun al țării.

În acest an, locuitorii și oaspeții capitalei vor putea admira în Piața Marii Adunări Naționale același brad artificial procurat de municipalitate în 2018. Totodată, pe principalele străzi ale capitalei va fi instalat iluminatul de sărbătoare.

Reclame

Solicitați de agenție, reprezentanți ai Primăriei capitalei au precizat că deocamdată nu se cunoaște când va fi inaugurat pomul de Crăciun, dar, cel mai probabil, acest lucru va fi organizat tradițional la începutul lunii decembrie.

În acest an, târguri dedicate sărbătorilor de iarnă vor fi organizate și în sectoarele capitalei. „În contextul sărbătorilor de iarnă, rog toți pretorii să aranjeze locuri în sectoare, să nu avem doar centrul Chișinăului, unde pot veni oamenii la un brad, la un mic târg, la distracții pentru copii, ca să nu se deplaseze în fiecare seară în centrul capitalei”, a declarat primarul general al municipiului Chișinău, Ion Ceban, la ședința săptămânală a serviciilor primăriei. „N-o să mai umblăm cu doi brazi. O să fie bine”, a mai adăugat Ceban.

Anul trecut, pentru prima oară, autoritățile capitalei au optat pentru instalarea în PMAN a unui brad artificial. Acesta are o înălțime de 20 de metri și a fost donat de un agent economic.

MoldpresCategorii:Societate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.