Valiză burdușită cu țigări, depistată la cursa aeriană „Chișinău-Londra”

Un tânăr este documentat pentru tentativa transportării ilegale peste frontieră a 5600 de țigarete de diferite mărci comerciale.

border.gov.md

Echipa comună de control, formată din polițiștii de frontieră și vameși, a identificat la cursa „Chișinău-Londra” persoana și bunurile, ascunse în bagajul de cală. În dimineața zilei de 1 decembrie a.c., în Aeroportul Internațional Chișinău pentru formalitățile necesare la autorizarea trecerii frontierei de stat s-a prezentat bărbatul de 24 de ani cu dublă cetățenie, a României și Republicii Moldova. Deși tânărul nu a declarat careva bunuri la organul vamal, în timpul controlului de securitate, cu referire la scanarea cu aparatul de raze X-ray şi procesării imaginilor, s-au depistat în bagajul de cală 28 de blocuri cu țigări. Lotul de țigarete, în număr de 5600, erau bine aranjate în valiză și ascunse în vederea transportării ilicite.

Drept rezultat, contravenientul s-a ales cu un proces-verbal, conform indicilor art. 287. al. 10 Cod Contravenţional al R. Moldova. Cazul este cercetat în continuare de către Serviciul Vamal, iar produsele de tutungerie au fost confiscate.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.