Peste 500 km de drum, reparați în cadrul programului „Drumuri bune 2”

Peste 500 de km de drum au fost reparați în acest an în cadrul programului „Drumuri bune 2”. Datele au fost prezentate la o ședință cu antreprenorii responsabili de lucrări, care a fost convocată de ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi.

Astfel, până la sfârșitul lunii noiembrie curent, au fost executate lucrări în 798 de localități, iar în prezent se află în lucru trasee din peste 200 de localități, relevă datele Ministerului Economiei și Infrastructurii. Pentru desfășurarea lucrărilor, în acest an au fost preconizate 950 mln lei.

La ședință, antreprenorii au făcut o retrospectivă a lucrărilor realizate în fiecare raion din țară, precum și au vorbit despre ultimele porțiuni de drum pe care urmează a fi finisate lucrările.

mei.gov.md

De asemenea, au avut loc consultări referitor la elaborarea planului de acțiuni pentru anul 2020 privind întreținerea drumurilor naționale, locale și străzilor. Totodată, antreprenorii au menționat că este necesar de a procura tehnică modernă și performantă, pentru ca reparația drumurilor să corespundă standardelor europene.

Anul trecut, în cadrul programului național „Drumuri bune”, au fost reabilitați circa 1600 km de drum în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor a constituit peste 1,9 miliarde de lei.

MoldpresCategorii:Economie

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.