O față bisericească a confundat apa sfințită cu benzina. O persoană a murit în urma exploziei

Un pastor a confundat benzina cu apa sfinţită în timpul unei slujbe de vindecare într-o biserică din Lagos, Nigeria, eveniment ce a condus la o explozie de proporţii în urma căreia o persoană şi-a pierdut viaţa, informează AFP.

Guliver/Getty Images

„Pastorul a luat un recipient plin cu benzină crezând că acesta conţine apă”, a declarat Ibrahim Farinloye, purtător de cuvânt al Agenţiei Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă (Nema). „În timp ce golea conţinutul pe o persoană (venită să primească binecuvântare – n.r.), o lumânare aprinsă în apropiere a condus la izbucnirea unui incendiu care i-a cuprins pe amândoi”, a explicat Farinloye, citat de Agerpres.

Reclame

Credinciosul a murit pe loc, cadavrul său fiind „de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit „arsuri grave”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din cartierul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi către o conductă de gaze din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri, conform responsabilului agenţiei pentru intervenţii de urgenţă şi media locale.

„Un singur corp a fost găsit, iar cealaltă persoană vătămată (pastorul – n.r.) primeşte îngrijiri medicale”, a declarat Femi Oke-Osanyintolu, şeful serviciilor de urgenţă din Lagos (Lasema). „Am intervenit rapid pentru stingerea incendiului”, a adăugat acesta.

digi24.roCategorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.