A încercat să ajungă pe furiș în România

Un tânăr moldovean a încercat să ajungă în România, eludând controlul trecerii frontierei de stat. Motivul invocat de cetățean este lipsa actelor de călătorie. Din informațiile deținute de Poliția de Frontieră, bărbatul nu este la prima abatere de la lege, anterior acesta a fost documentat de două ori pentru asemenea faptă.

border.gov.md
border.gov.md

Astăzi, în jurul orei 00:10, în punctul de trecere Leușeni a fost identificat în autocarul de pe ruta „Chișinău-București” cetățeanul Republicii Moldova în vârstă de 38 de ani, care nu deținea actele necesare autorizării trecerii frontierei de stat. Ba mai mult că de la acesta se simțea un miros puternic de alcool. Ca urmare, bărbatului nu i-a fost permisă trecerea frontierei de stat și s-a cerut părăsirea teritoriului punctului de trecere, cu reîntoarcerea acestuia în țară. Ajuns la barieră, cetățeanul s-a ascuns după camioanele staționate în apropiere și urmărind acțiunile patrulei Poliției de Frontieră, a încercat prin furiș să treacă teritoriul punctului de trecere, cu intenția de a ajunge ilegal în România.

Planul bărbatului a fost deconspirat de polițiștii de frontieră, acesta fiind urmărit o perioadă de timp, iar într-un final a fost reținut.

În prezent, ofițerii de investigații și urmărire penală ai Direcției regionale VEST cercetează cazul sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.