Ce au descoperit angajații unui supermarket într-o cutie cu banane

O broscuţă originară din Ecuador a fost găsită, vie, într-o ladă cu banane dintr-un supermarket din oraşul Northampton, scrie The Independent.

Guliver/GettyImages
Guliver/GettyImages

Angajaţii care au descoperit animalul au contactat Societatea Regală Împotriva Cruzimii faţă de Animale, acesta fiind îndepărtat în siguranţă. Reprezentanţii organizaţiei cred că broasca a călătorit aproximativ 8000 de kilometri, sărind în lada încărcată de pe coastele Ecuadorului.

Reclame

Broasca, care a fost şi botezată Juan, nu a fost afectată de lunga sa călătorie. Specialiştii RSPCA au stabilit că amfibianul nu este periculos, făcând parte din specia „broaştelor de copac”.

Un reprezentant al supermarketului a declarat: „Vindem milioane de banane în fiecare săptămână, iar angajaţii noştri se străduiesc să inspecteze şi să cureţe fructele cu grijă, aşadar, aceste incidente sunt cât se poate de rare. Dorim să le mulţumim celor de la RSPCA pentru că au avut grijă de amfibian şi sperăm că îşi va găsi cât de curând un adăpost potrivit”.

Nu este prima dată când un animal exotic este descoperit printre lăzile cu fructe livrate magazinelor. În 2015, o femeie din sudul Ţării Galilor a descoperit pânza şi coconul unui păianjen printre bananele pe care le-a cumpărat.

digi24.roCategorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.