Năstase: Un membru PPDA ar putea participa la alegerile din circumscripția Hâncești

Președintele Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, fostul ministru de interne Andrei Năstase, nu exclude că la alegerile din circumscripția Hâncești va participa vreun membru al PPDA. Politicianul nu a declarat direct dacă acel candidat va fi el sau nu, dar a menționat că această chestiune este examinată în cadrul partidului, transmite IPN.

Andrei Năstase. Captură video: n4.md

„Noi analizăm toate variantele posibile pentru că suntem un partid responsabil. Platforma DA a fost și rămâne partidul care a demonstrat consecvență, coerență, a demonstrat că știe ce vrea, a demonstrat că duce lucrurile la bun sfârșit. La fel cum în campaniile electorale am participat de fiecare dată și ne-am bătut acolo, fără a mima. Dacă va fi să candidăm, să candideze cineva de la Platforma DA la Hâncești, o va face, dar, bineînțeles, mai este timp pentru a discuta asemenea lucruri”, a declarat Andrei Năstase în platoul emisiunii „Cabinetul din umbră” de la postul Jurnal TV.

Reclame

Politicianul spune că este încrezător că actuala guvernare va fi dată jos, dar susține că totul depinde cât de mult își dorește acest lucru societatea. Totodată, Năstase consideră că președintele Igor Dodon este cea mai mare amenințare la adresa Republicii Moldova. „Igor Dodon este pericolul cel mai mare, cea mai mare amenințare la adresa Republicii Moldova, și noi cu toții trebuie să facem așa încât țara să fie scăpată de cel de-al doilea Plahotniuc. Pentru că el asta se vrea, de asta apelează la tot felul de strategi. Cunoaștem foarte bine că strategii sunt din Rusia, pentru că fără Rusia, Dodon ar fi nimic”, a menționat liderul PPDA.

Totodată, Andrei Năstase susține că pe lângă fostul lider al Partidului Democrat Vladimir Plahotniuc și omul acestuia de încredere, Serghei Iaralov, mai sunt încă foarte multe persoane care au dublă identitate pe teritoriul Republicii Moldova. Liderul PPDA nu a vrut să dezvăluie dacă printre aceștia ar fi foști sau actuali deputați democrați.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.