Voronin: Lipsa PCRM de la guvernare duce la distrugerea statului

Lipsa Partidului Comuniştilor de la guvernare duce la distrugerea statului. Procesele dezastruoase care au început după 2009 sunt continuate de actuala guvernare, care este concentrată în mâinile lui Igor Dodon. Declaraţia a fost făcută de preşedintele PCRM, Vladimir Voronin, în cadrul şedinţei Comitetului Central al PCRM, desfăşurată astăzi, 14 decembrie, transmite IPN.

Vladimir Voronin. Foto: Dan Guțu / ipn.md

Potrivit liderului comunist, rolul PCRM a fost diminuat în societate, deciziile importante în stat fiind luate „de partide mafiote”. Potrivit lui, ultimele alegeri au arătat că cei care au obţinut funcţii de conducere de la PSRM au făcut-o cu scopul de a-şi promova interesele proprii.

Reclame

Vladimir Voronin a mai spus că, membrii PCRM trebuie să fie văzuţi masiv în teritorii, să discute cu oamenii, să împartă ziare şi să organizeze proteste atunci când e cazul. Iar motive sunt multe: salariile, pensiile, alocaţiile sociale, situaţia instituţiilor de educaţie şi de sănătate. Astfel, consideră fostul preşedinte al statului, partidul îşi va recăpăta imaginea. Vladimir Voronin crede că imaginea PCRM a fost pătată de oponenţii politici, iar vina partidului este că nu a reuşit la timp să combată această ofensivă.

„Haideţi să nu mai găsim argumentare pentru inactivitate, dar să folosim această energie şi aceste forţe pentru a lucra cu oamenii. Haideţi să ieşim din acest somn letargic. Haideţi să ne trezim şi să facem ceea ce cunoaştem cel mai bine, să convingem, să explicăm, să demonstrăm. Înafara de noi, nu are cine face asta”, a declarat liderul comunist.

În altă ordine de idei, Vladimir Voronin a spus că „cerinţele scăzute ale alegătorilor faţă de politicieni se reflectă acum în Parlament”. „Nu a fost un organ mai incompetent decât acum. Nu au nici un fel de rezultate, primele trei luni în general nu au lucrat”, a declarat Vladimir Voronin. Scopul PCRM este să înveţe oamenii să privească lucid lucrurile, să nu se lase influenţaţi. Politicianul a recomandat membrilor partidului să înceapă a acţiona, să meargă prin raioane astfel încât „să fie un partid care se întoarce spre oameni”, a mai spus liderul PCRM.Categorii:Politică

Etichete:,

1 răspuns

  1. Voronin a crescut mafia , a înscăunat-o cu ajutorul ‘partidului” său , și-a vîndut deputații ca să asigure tot banditizmul și hoțiile, inclusiv a miliardului și mai are nas să zică ceva…
    Da taci odată!!!!
    Du-te la mănăstire…
    Ori se termină banii?!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.