BMW X6, burdușit cu zeci de mii de țigări de contrabandă

În punctul de trecere Leușeni a fost indisponibilizat un BMW X6, deoarece în toate locurile greu accesibile ale mașini s-au descoperit 4 850 de pachete cu țigări. Incidentul a fost înregistrat pe sensul de ieșire din țară, în după amiaza zilei de ieri, 16 decembrie a.c.

border.gov.md

La linia de control s-a apropiat un autoturism cu plăcuțele de înmatriculare emise de autoritatea română, iar la volan se afla o locuitoare din Iași, în vârstă de 55 de ani.

Reclame

Astfel, după controlul pașapoartelor și al actelor necesare pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au solicitat examinarea suplimentară a mijlocului de transport, având bănuieli rezonabile de transport ilicit de produse de tutungerie. Implicat a fost și patrupedul Serviciului Vamal, care imediat a semnalat ceva suspect la mai multe părți ale mașinii.

Echipa formată din polițiști de frontieră și angajații Serviciului Vamal a recurs la dezasamblarea mașinii, asupra căreia s-a depistat în mai multe locuri greu accesibile pachete cu țigări, cu timbru de acciz al Republicii Moldova. Peste 4.800 de pachete au fost numărate la finalul acțiunii.

Audiați, conducătorul auto, cât și pasagerul, au comunicat că nu cunosc detalii privind cele depistate. Ca urmare, mijlocul de transport a fost indisponibilizat pe teritoriul PTF Leușeni, iar în continuare cazul este cercetat de către angajații Serviciului Vamal.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.