Moldovean depistat la frontieră cu permisul de conducere falsificat

La revenirea în țară, polițiștii de frontieră au depistat un conațional cu permisul de conducere falsificat. Tânărul a declarat că documentul l-a obținut de la o persoană necunoscută și pentru care a oferit 500 de euro.

border.gov.md

Acum o zi, în punctul de trecere Otaci s-a prezentat un mijloc de transport de model Audi A6, la volanul căruia a fost legitimat un locuitor al orașului Bălți, Republica Moldova. În timpul verificării documentelor solicitate la controlul de frontieră, dar și în baza analizei de risc, angajații Poliției de Frontieră au observat mai multe elemente distinctive ale permisului de conducere care nu corespund unui original. Documentul, care ar fi eliberat de autoritățile moldovenești, a fost supus primelor verificări cu tehnica specială, unde bănuielile angajaților au fost confirmate – permisul este contrafăcut.

Audiat, bărbatul de 38 de ani a precizat că a apelat la ajutorul unui necunoscut, identificat pe internet, și acesta i-ar fi perfectat permisul contra sumei de 500 de euro.

Conform procedurilor legale, documentul cu semne clare de fasificare a fost ridicat și transmis spre expertiză. Tânărului moldovean i-a fost autorizată trecerea frontierei de stat, doar că în calitate de pasager.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.