Persoanele care doresc să susțină BAC-ul în regim extern pot depune cereri

Persoanele care doresc să susțină examenul de bacalaureat în regim extern pot depune cereri, până pe 15 februarie. Modelul poate fi găsit pe pagina web a Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare aee.edu.md, transmite IPN. Dosarul se depune la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării.

libertatea.ro

La susținerea în regim extern a examenului de bacalaureat sunt admise persoanele care au atins vârsta de 19 ani și care sunt absolvenți ai școlii medii de cultură generală, absolvenți ai școlii profesionale cu durata de trei ani de studii. La fel, persoanele care au cel puțin doi ani de liceu cu situația școlară încheiată, absolvenții colegiilor și studenții instituțiilor de învățământ superior, care au fost admiși la studii în baza atestatului școlii medii de cultură generală.

Reclame

Candidații înscriși vor susține probe de diferență de programă pentru certificarea gradului de însușire a materiei la toate disciplinele din Planul-cadru pentru învățământul liceal, anul de studii 2019-2020, la profilul respectiv.

Examenul de absolvire în regim extern se va desfășura concomitent cu examenul de absolvire în învățământul gimnazial și liceal.Categorii:Societate

Etichete:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.