Ea a acceptat să vină la cârma unui partid unionist, după ce formațiunea a fost „abandonată” de fostul președinte

Tatiana Potâng anunță pe Facebook că a acceptat „provocarea” și „propunerea” colegilor săi din Partidul Popular Românesc (PPR) de a fi președinte interimar al formațiunii, până la congresul extraordinar. Potîng susține că PPR a fost abandonată de fostul președinte, Vlad Țurcanu, în contextul în care mai multe partide politice, inclusiv PPR, sunt în plin proces de constituire a Mișcării Unioniste din Republica Moldova.

Tatiana Potîng. Foto: curentul.md

„Dragi prieteni, se știe că PPR, împreună cu celelalte partide unioniste, se află în procesul de constituire a Mișcării Unioniste din RM. Se cunoaște, de asemenea, că din această cauză formațiunea a fost abandonată de fostul președinte. În circumstanțele create am considerat imperios necesar să ne continuăm parcursul și să asigurăm deplina funcționalitate și legitimitate a Partidului Popular Românesc. Din aceste considerente am acceptat provocarea și propunerea colegilor de a fi președinte interimar al formațiunii, până la congresul extraordinar”, a scris Tatiana Potîng pe Facebook.

Amintim că Vlad Țurcanu a părăsit de curând conducerea PPR, nefiind de acord cu intenţia colegilor de partid de a face un bloc comun cu mai multe formaţiuni unioniste, printre care și Partidul Liberal. Între timp, Țurcanu a fost ales prim-vicepreședinte al Partidului Unităţii Naţionale (PUN).Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.