Bunuri ascunse într-o stropitoare agricolă, depistate în zona de frontieră

Polițiștii de frontieră au dejucat planurile unui conațional care transporta mărfuri în lipsa actelor de proveniență. După consemnarea cazului, mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul SPF Leușeni, iar conducătorul auto riscă o amendă contravențională.

border.gov.md

Ofițerii de investigații împreună cu echipa mobilă a Direcției regionale Vest au acționat în baza unei informații operative pe traseul național Leușeni – Chișinău, stopând un mijloc de transport Mercedes Sprinter cu plăcuțele de înmatriculare moldovenești. Conducătorul auto, un locuitor al orașului Nisporeni a oferit actele solicitate de către inspectorii Poliției de Frontieră, fără a putea răspunde elocvent ce se află în spatele microbusului.

În urma verificării mijlocului de transport, în compartimentul marfar a fost depistat o stropitoare agricolă și mai multe cutii. Întrebat de conținutul cisternei, șoferul a comunicat că are câteva sticle cu ulei de măsline.
Pentru cercetări suplimentare mijlocul de transport a fost escortat la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Leușeni. Astfel, din rezervorul stropitorii au fost extrase peste 200 pachete cu cafea, peste 350 de sticle cu ulei de măsline, oțet balsamic și alte bunuri, pentru care șoferul nu a putut prezenta acte de proveniență. Toate produsele erau cu eticheta țării Republicii Italiei. Audiat, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a eschivat de a comunica detalii referitor la cele depistate.

În continuare polițiștii de frontieră din Direcția regională Vest documentează incidentul sub toate aspectele legale. După ce va fi estimată valoarea bunurilor și circumstanțele, se va stabili amenda pe care riscă să o achite conducătorul auto.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.