Coronavirusul a închis 15 orașe în China

15 oraşe din China au fost închise pentru a opri răspândirea coronavirusului care afectează acum peste 1200 de persoane în ţară. Restricţiile de călătorie afectează acum peste 57 de milioane de oameni, relatează CNN.

Toate cele 15 oraşe care sunt acum închis se află în provincia Hubei, capitala căreia este Wuhan, oraşul de unde a pornit epidemia. Populaţia combinată a oraşelor care au fost închise este de 57,2 milioane de oameni.

Reclame

Stricteţea interdicţiilor variază de la oraş la oraş, însă în toate a fost oprită circulaţia transportului public, iar în unele au fost închise magazine şi alte zone în care s-ar putea aduna multă lume. În Wuhan, oraş cu o populaţie de 11 milioane şi Huanggang, un oraş din apropiere, cu o populaţie de 7,5 milioane, magazinele şi cinematografele au fost închise, drumurile au fost blocate, iar aeroporturile şi alte gările au fost şi ele închise.

Între timp, în provincia Qinghai din vestul Chinei a fost identificat primul caz de coronavirus, conform autorităţilor locale. Până acum, singura regiune din China în care nu a fost identificat un caz de infectare cu coronavirus este Tibetul.

digi24.roCategorii:Externe

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.