Chișinău: Consilierul municipal al Partidului ȘOR i-a acuzat pe socialiști de șantajarea alegătorilor

Mai mulți consilieri municipali din Chișinău utilizează funcția lor în scopuri personale și politice, încălcând legea și drepturile oamenilor, a declarat la ședința de astăzi a CMC consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valeri Klimenko.

Valeri Klimenko. Foto: partidulsor.md

El a prezentat situația unui locuitor al capitalei care bate de cinci ani pragurile instituțiilor municipale pentru a înregistra achiziționarea unui mic lot de pământ. Potrivit lui Klimenko, cel care împiedică rezolvarea acestei chestiuni este consilierul socialist Vasili Chirtoca.

Reclame

„Un mic antreprenor a arendat cândva terenul pe care a vrut să-l acapareze Vasili Chirtoca. Proiectul de hotărâre pe această chestiune a fost examinat deja de două ori la ședințele Consiliului municipal Chișinău. În ambele cazuri fracțiunea socialiștilor a votat împotrivă”, a menționat Klimenko.

De asemenea, el a declarat că la alegerile locale omul de afaceri și întreaga sa familie au fost obligați să voteze pentru PSRM, promițându-i-se că-i vor susține proiectul, dar problema așa și a rămas nerezolvată. „Devine clar de ce fostul CMC a lăsat aproximativ 2.000 de proiecte neexaminate. În spatele fiecărei decizii sunt problemele și speranțele a mii de familii și, respectiv, zeci de mii de voturi ale cetățenilor care pot fi șantajați cu promisiuni că problema lor va fi rezolvată. Acești ostatici, simpli chișinăuieni, au fost obligați să meargă la compromis cu propria conștiință și să voteze pentru PSRM”, a accentuat consilierul Partidului „ȘOR”.

Klimenko a insistat ca proiectul să fie inclus pe agenda ședinței, dar propunerea s-a nu a întrunit numărul necesar de voturi.Categorii:Politică

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.