Igor Dodon a discutat cu președintele raionului Dubăsari despre deschiderea subzonei economice libere „Bălți”

Președintele Igor Dodon a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în raionul Dubăsari. Șeful statului a avut o întrevedere cu președintele raionului, Grigore Filipov, cu primarii și consilierii raionali și au abordat mai multe probleme și proiecte investiționale.

„Am abordat mai multe probleme actuale cu care se confruntă locuitorii din această regiune. Este vorba despre prestarea serviciilor raionale și de stat din partea agențiilor de profil, probleme de ordin economic, inclusiv procedura de deschidere a subzonei Zonei Economice Libere ”Bălți”, susține Igor Dodon.

Președintele a menționat că a inițiat mai multe proiecte, care vor fi realizate și în raionul Dubăsari. Este vorba despre proiectele investiționale în domeniul iluminării stradale, gazificării localităților și aprovizionării cu apă potabilă, de reparație a drumurilor.

Șeful statului a discutat despre aceste inițiative și cu cetățenii.

“Le-am comunicat despre acțiunile întreprinse de actuala guvernare pentru a îmbunătăți viața cetățenilor din întreaga țară. M-am referit și la indexarea pensiilor, și la programul “Un medic pentru tine” și la proiectele de infrastructură în economie”, a scris Igor Dodon pe Facebook.

Președintele a vizitat și două întreprinderi private din raionul Dubăsari: „Am reiterat că instituția prezidențială va susține în continuare întreprinderile mici și mijlocii, datorită cărora oamenii noștri nu părăsesc țara, iar economia națională primește un impuls esențial pentru dezvoltare”, a menționat președintele.

Today.mdCategorii:Actualitate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.