Filat: „Abia aștept”

Fostul premier Vlad Filat spune că „abia aşteaptă” să prezinte probe procurorilor germani, împotriva fostului său avocat Igor Popa. Asta după ce Casa de Avocatură „Popa şi Asociaţii” a anunţat că a depus o plângere penală, pentru defăimare şi insultă, la Procuratura din oraşul Frankfurt am Main, Germania.

Vlad Filat. Foto: bn24.ro

„În legătură cu „plângerea” depusă de fostul ”avocat”, în Germania, precizez următoarele: Să dea Domnul, dar nu cred. Abia aştept să am oportunitatea să prezint probele procurorilor germani despre modul în care a înţeles aşa numitul avocat Igor Popa să mă reprezinte. Ce ţine de acţiunile mele vizavi de el, nu în Germania, nu la Cahul, nu în altă parte, dar la Chişinău, urmează să informez ulterior”, a scrie Vlad Filat pe pagina sa de Facebook.

Amintim că ieri, Casa de avocatură „Popa şi Asociaţii” a anunţat că a depus o plângere penală, pentru defăimare şi insultă, la Procuratura din oraşul Frankfurt am Main, Germania, în baza „tuturor declaraţiilor mincinoase expuse pâna acum în spaţiul public de către Vlad Filat şi alte persoane” în adresa lui Igor Popa, fostul avocat al lui Vlad Filat.

Asta după ce cu o zi înainte, fostul premier Vlad Filat a lansat, la un post de televiziune, acuzaţii în adresa fostului său avocat Igor Popa.

TVR MoldovaCategorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.