Chișinău: O persoană a murit în urma unei deflagrații

O deflagrație s-a produs în această dimineață, 17 februarie, într-un bloc de locuit din bulevardul Moscova, 20 din capitală. Explozia a avut loc într-un apartament de la etajul șapte. În urma deflagrației, în locuință a fost depistată o persoană decedată.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, apelul la numărul de urgență 112 a fost recepționat în jurul orei 06.30. La fața locului au fost îndreptate două echipaje care au deblocat ușa apartamentului. Pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu care izbucnit în urma exploziei.

Reclame

Solicitată de IPN, ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu, a declarat că în urma deflagrației nu au fost afectate alte locuințe. Persoana decedată este un bărbat de 65 de ani.

În octombrie 2018, o explozie a avut loc într-o scară a blocului locativ din bulevardul Moscova, 11/5, în urma unei scurgeri de gaze de la o butelie. Mai multe apartamente de la trei etaje au fost distruse. Cinci oameni au murit, printre care și un copil. Cauza penală a fost încetată deoarece proprietara apartamentului unde a avut loc explozia a decedat.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.