Secretariatul Parlamentului va avea un nou Program de dezvoltare strategică

Secretariatul Parlamentului Republicii Moldova va avea un nou Program de dezvoltare strategică. Documentul, care prevede prioritățile pentru perioada 2020-2022, a fost aprobat de Biroul permanent la ședința de săptămâna trecută.

Prioritățile strategice ale Secretariatului Parlamentului pentru următorii 3 ani rezidă în consolidarea mecanismului de suport acordat Parlamentului pentru realizare eficientă a funcțiilor acestuia, perfecționarea proceselor de lucru în cadrul Secretariatului și corelarea acestora cu planificarea personalului, consolidarea managementului resurselor umane.

Reclame

Printre acțiunile prioritare se regăsesc dezvoltarea și implementarea sistemului e-Parlament, consolidarea mecanismului de control parlamentar, comunicarea eficientă cu alte instituții ale statului și cu societatea civilă, analiza cost-beneficiu a serviciilor de suport și logistică existente și evaluarea oportunității externalizării unora din ele, dezvoltarea unui mecanism eficient de instruire a angajaților Secretariatului Parlamentului.

Programul de dezvoltare strategică al Secretariatului Parlamentului pentru perioada 2020-2022 reprezintă al treilea ciclu de planificare strategică instituţională pe termen mediu. Implementarea Programului de dezvoltare strategică pentru anii 2017-2019 a fost finalizată, rezultatele acestuia fiind consemnate în Raportul de evaluare finală, elaborat la finele anului trecut.

Programul de dezvoltare strategică pentru anii 2020-2022 a fost elaborat de către Secretariatul Parlamentului, în mod participativ, cu implicarea tuturor subdiviziunilor.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.