DOC. Noi plecări din PDM

Un grup de aleși locali ai Partidului Democrat din Moldova (PDM) din raionul Dondușeni anunță că părăsesc formațiunea. În același timp, ei declară că vor susține grupul parlamentar „Pro-Moldova” format din cei șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, care au plecat recent din partid, notează Radio Chișinău.

canal3.md

„Condamnăm cu vehemență faptul că fruntașii partidului promovează o agendă ascunsă și total diferită de cea a țării și a cetățenilor, punând pe prim plan interesele personale”, se arată într-o declarație semnată de câțiva primari și consilieri din raionul Dondușeni.

Reclame

Menționăm că șase deputați din cadrul PD părăsesc formațiunea și au format astăzi grupul „Pro Moldova” în Parlament. Este vorba de Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici.

„Nu este clar dacă PDM este în opoziție sau la guvernare și nici conducerea partidului nu poate spune asta. Actuala conducere a PDM preferă crearea unei coaliții de guvernare cu socialiștii, fără a discuta și cu alte formațiuni pentru a identifica alte posibile alianțe”, a declarat Andrian Candu.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.