(doc) PDM se destramă. Mai mulți primari din raionul Rezina au ieșit din partid

Au părăsit PD pentru că nu-i mai reprezintă! Șase primari ai unor localități din raionul Rezina și vicepreședinta raionului, Aurelia Griogoriță, au anunțat că părăsesc rândurile Partidului Democrat din Moldova și susțin grupul parlamentar „Pro Moldova”.

fb.com/s.sirbu

Aleșii locali au semnat o declarație în care menționează că acțiunile PDM nu-i mai reprezintă nici pe ei, nici pe alegători.

„PDM este părtaș la îndreptarea Moldovei într-o direcție greșită și străină intereselor țării și ale oamenilor”, susțin semnatarii declarației, îndemnând, totodată, fruntașii PD „să-și corecteze atitudinea pentru binele țării”.

Semnatarii declarației de la Rezina își exprimă susținerea deplină a grupului parlamentar „Pro Moldova”, care are ca unul din obiective apropierea R. Moldova de Uniunea Europeană.

Amintim că, la 19 februarie, deputații Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc, Eleonora Graur și Corneliu Padnevici, au anunțat că părăsesc PDM. Aceștia și-au motivat decizia prin faptul că actuala conducere ar intenționa să facă o coaliție de guvernare cu PSRM. Cei șase deputați au format grupul parlamentar „Pro Moldova”.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.