Marina Tauber: Partidul ȘOR nu urmărește vectori geopolitici, dar lucrează pentru binele cetățenilor și al țării

Partidul Politic „ȘOR” este o formațiune care optează pentru relații bune și în avantajul Republicii Moldova cu toți partenerii externi, dar principalul său scop este să realizeze fapte concrete pentru binele cetățenilor și al țării, a declarat vineri, la Televiziunea Centrală, vicepreședintele partidului, Marina Tauber.

Marina Tauber

„Partidul Politic „ȘOR” nu a fost niciodată pentru un vector geopolitic sau altul. Suntem partidul care lucrează pentru cetățeni și pentru binele țării noastre. Noi promovăm lucruri și fapte concrete ca drumuri, iluminare stradală, magazine sociale”, a precizat Marina Tauber.

În același timp, ea a menționat că formațiunea sa optează pentru relații bune cu toți partenerii externi, dar să fie în interesul Republicii Moldova. „Să nu credeți că suntem contra cooperării cu UE. Noi suntem membri ai Alianței Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, un partid european puternic. Orhei este cel mai european oraș, construit de Ilan Șor și echipa noastră. Noi nu spunem că nu trebuie să avem relații de cooperare cu UE, dar, totodată spunem că trebuie să avem dialog bun cu toți partenerii internaționali, cu UE, SUA, Federația Rusă, dar cu condiții benefice pentru Republica Moldova”.

Totodată, Marina Tauber a menționat că Partidul „ȘOR” își urmărește în primul rând propria agendă pentru a face lucruri reale. „Fracțiunea noastră, așa cum și-a urmat propria agendă și ordine de zi, așa și mergem înainte. Nu suntem cea mai numeroasă fracțiune, dar dacă noi vom compara cu același PSRM proiectele realizate, eu cred că o să câștigăm foarte ușor”, a declarat Marina Tauber.

În acest context, ea a amintit proiectele de iluminare stradală care rulează în mai multe sate, rețeaua de farmacii sociale care s-a extins și la Taraclia, etc.

În acest context, deputata a criticat faptul că guvernarea blochează inițiativele sociale și economice ale fracțiunii sale, precum extinderea în toată țara a programului de stimulare a revenirii cetățenilor moldoveni în patrie, sau majorarea pensiei minime până la 5.000 de lei. „Și iată ne trezim cu Dodon bătându-și joc de pensionari cu indemnizația anuală unică de 700 de lei, adică 2 lei pe zi”, a adăugat vicepreședintele Partidului „ȘOR”, Marina Tauber.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.