Natalia Gordienko va reprezenta Moldova la Eurovision 2020

Interpreta Natalia Gordienko a fost declarată învingătoarea Finalei Naționale și va reprezenta Republica Moldova la concursul „Eurovision Song Contest – 2020”. În etapa finală a concursului național, la care au participat 19 interpreți, Natalia Gordienko a acumulat punctajul maxim, transmite IPN.

Natalia Gordienko va participa cu piesa „Prison” în cea de-a doua semifinală a concursului „Eurovision Song Contest – 2020”, care se va desfășura pe 14 mai la Rotterdam (Țările de Jos). Reprezentanta Republicii Moldova va concura cu interpreții din Austria, Danemarca, Bulgaria, Polonia, Elveția, Finlanda, Armenia, San Marino, Letonia, Serbia, Islanda, Georgia, Portugalia, Cehia, Grecia, Albania și Estonia.

Reclame

„Mai departe avem multă muncă. Ne așteaptă câteva luni de pregătire serioasă. Mă simt responsabilă și de încrederea voastră. Voi face tot ce îmi stă în putere pentru a vă face mândri de mine și de țara noastră”, a scris interpreta pe Facebook.

Natalia Gordienko, alături de interpretul Arsenium, a mai reprezentat Republica Moldova în acest concurs, la Atena în 2006, atunci clasându-se pe locul 20.

Cea de-a 65-a ediție a concursului internațional va avea loc în Olanda, după ce Duncan Laurence a fost desemnat câștigătorul Eurovision 2019. Ediția va fi constituită din două semifinale, organizate pe 12 și 14 mai 2020, și finala care va avea loc în data de 16 mai.

Anul trecut, Republica Moldova, reprezentată de Anna Odobescu, nu a reușit să se califice în finală.



Categorii:Cultură

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.