Premierul Chicu a rămas fără un consilier

Veteranul Anton Gămurari a fost demis din funcţia de consilier al premierului a doua zi de la învestire. Premierul Ion Chicu a precizat că generalul Gamurari a depus cerere de eliberare din funcţie.

Anton Gămurari

După şedinţa Guvernului, solicitat de jurnalişti, premierul a declarat că a discutat cu Anton Gămurari şi că acesta a prezentat o explicaţie. Gestul obscen adresat veteranilor este de condamnat, a precizat Ion Chicu.

Reclame

În cadrul protestului veteranilor din 2 martie, organizat în Piaţa Marii Adunări Naţionale, Anton Gamurari a arătat, din scenă, un gest obscen manifestanţilor. A fost o reacţie la faptul că mulţimea l-a huiduit când a anunţat că a fost numit consilier al premierului pe probleme veteranilor.

Ulterior, Anton Gămurari a declarat pentru presă că regretă gestul şi că emoţiile trebuie stăpânite, însă acest lucru nu îi reuşeşte întotdeauna. „O bună parte din cei care au fost acolo, au fost la război. Eu din 90, 91, 92 am fost acolo, am pierdut băieţi, iar ei au venit şi au început să-mi urle naiba cine ştie ce”, a spus Anton Gămurari.

IPNCategorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.