Sănătatea oamenilor, în prim plan. Partidul „ȘOR” suspendă protestul de la Curtea de Apel

Partidul „ȘOR” a anunțat despre suspendarea acțiunii de protest de la Curtea de Apel Chișinău pe fundalul situației nefavorabile privind coronavirusul. Decizia formațiunii politice a fost dictată de grija față de oameni. Candidatul Partidului „ȘOR”, Vitalie Balinschi, a mulțumit protestatarilor pentru sprijin în lupta împotriva derapajelor antidemocratice ale guvernării lui Dodon.

partidulsor.md

Anunțul despre suspendarea acțiunii de protest a fost făcut de Vitalie Balinschi, candidatul Partidului „ȘOR” la alegerile parlamentare noi din Hâncești.

„Sprijinul Dvs îmi dă forțe. Din păcate, situația epidemiologică din țară și în situația în care guvernul, în loc să se preocupe de această și alte probleme ale cetățenilor, se gândește cum să-i asigure un nou mandat lui Dodon, este de așa natură, încât nu ne permitem să supunem riscului zeci de mii de cetățeni”, a declarat Balinschi, vicepreședintele Partidului „ȘOR”.

Vitalie Balinschi a subliniat că Partidul „ȘOR” va lupta până la capăt și nu le va permite lui Dodon și socialiștilor să fure șansa cetățenilor la o viață mai bună.

Autoritățile de la Chișinău au decis, azi, să interzică activitățile în masă la recomandarea Organizației Mondiale a Sănătății. Partidul „ȘOR” a anunțat încă de ieri că va organiza o acțiune de protest la Curtea de Apel Chișinău, unde este examinează cererea CEC de a-l elimina din cursa electorală din Hâncești pe Vitalie Balinschi, sub pretextul unor pretinse încălcări ale legislației electorale.

În dimineața zilei, peste 10 mii de cetățeni au protestat la Curtea de Apel Chișinău, cerând instanței să nu admită scoaterea din cursă a lui Vitalie Balinschi. Aceștia au scandat „Vrem justiție corectă!”, „Victorie!”, „Justiția e cu noi”, „Jos Dodon” ș.a.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.