Măsuri de precauție pentru alegerile din Hâncești

Comisia Electorală Centrală va întreprinde măsuri de precauţie pentru a asigura un proces electoral fără pericole la alegerile din Hânceşti, programate pentru duminică, 15 martie 2020. Potrivit secretarului CEC, Maxim Lebedinschi, reprezentanţii CEC vor interveni pentru a asigura un flux controlat de alegători şi pentru a evita îmbulzeala şi aflarea în aceeaşi încăpere a unui număr mai mare de 50 de persoane.

cec.md

„CEC a emis o circulară prin care a atenţionat preşedinţii birourilor electorale şi a secţiilor de votare despre necesitatea respectării hotărârii Comisiei de Urgenţă, sunt nişte măsuri tehnice menite să asigure starea de sănătate a alegătorilor şi a funcţionarilor electorali. În acest sens, preşedinţii birourilor electorale vor urma să nu admită îmbulzeala sau crearea de rânduri ca să diminuăm riscurile de îmbolnăvire a cetăţenilor care se prezintă pentru exercitarea drepturilor sale. Aceste măsuri nu au drept scop împiedicarea procesului, ci fluidizarea rândurilor sau accelerarea acţiunilor care urmează a fi întreprinse”, a declarat pentru Radio Moldova Actualităţi Maxim Lebedinschi.

Alegerile parlamentare noi din circumscripţia electorală nr. 38 se vor desfăşura duminică, 15 martie 2020.

Funcţia de deputat a rămas vacantă după ce Alexandru Botnari, ales deputat în circumscripţia nr. 38, şi-a dat demisia, fiind în incompatibilitate de funcţie.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.