Coronavirus: Anunț IMPORTANT al Poliției de Frontieră

Poliția de Frontieră informează cetățenii despre faptul că, în contextul diminuării riscului de răspândire a virusului COVID-19, au fost sistate serviciile privind eliberarea extraselor din baza de date a IGPF referitor la traversarea frontierei de stat, precum și a informației cu privire la existența/inexistența consemnului la trecerea frontierei.

border.gov.md

La fel, sunt sistate audiențele în toate sediile subdiviziunilor de frontieră teritoriale, inclusiv din cadrul sediului central al IGPF, dar și s-a impus restricție de aflare a persoanelor terțe pe teritoriiile acestora.

Reclame

În continuare, depunerea petițiilor, sesizărilor și reclamațiilor în adresa Poliției de Frontieră se face doar online: politia.frontiera@border.gov.md.

Dacă aveți nevoie de consultații privind regulile de traversare a frontierei de stat, cât și restricțiile impuse de către Republica Moldova la trecerea hotarului, telefonați la Linia Verde 022 259-717 sau urmăriți fluxul de informații pe pagina web a instituției border.gov.md și pe Facebook a IGPF.

Poliția de Frontieră recomandă persoanelor revenite din zonele cu risc sporit de infecție prin Coronavirus de tip nou să se autoizoleze la domiciliu pentru 14 zile, să contacteze medicul de familie, să-și monitorizeze starea de sănătate, prin realizarea termometriei de trei ori în zi, iar la primele simptome de boală precum febră, tuse, rinoree să apeleze imediat Serviciul 112.

Poliția de Frontieră îndeamnă participanții la traficul transfrontalier să amâne călătoriile și să manifeste o atitudine preventivă în raport cu virusul de tip COVID-19.Categorii:Actualitate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.