Moldoveancă răpusă de COVID-19 în Italia

O femeie din Republica Moldova, aflată în oraşul italian Parma, a decedat după ce a fost infectată cu noul tip de coronavirus. Informatia a fost confirmată pentru Radio Moldova de reprezentanţii Ministerul de Externe de la Chişinău.

Potrivit informaţiilor, femeia avea 65 de ani şi se afla de mai multe zile internată în spital, în stare gravă. Ea se afla în oraşul italian Parma de mai mulţi ani. Reprezentanţii Ministerul de Externe de la Chişinău au spus că au fost informaţi despre acest caz, iar cu detalii despre cum va fi repatriată moldoveanca în ţară, vor reveni mai târziu.

Totodată, oficialii au menţionat că deocamdată nu este stabilită o procedură de repatriere a celor care şi-au pierdut viaţa în alte state din cauza Coronavirusului, dar au sfătuit familia victimei să se adreseze la unul din consulatele Republicii Moldova din Italia (Padova sau Milano).

Menţionăm că este primul caz de deces din cauza noului tip de coronavirus al unui cetăţean moldovean aflat în afara ţării.Categorii:Societate

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.