Filip a fost în SUA unde s-a întâlnit cu Plahotniuc

Zvonurile precum că Pavel Filip, actualul lider al Partidului Democrat din Moldova, ar fi fost în Statele Unite ale Americii și a avut o întrevedere cu fostul lider al partidului Vladimir Plahotniuc au fost confirmate. Pavel Filip spune că a fost în SUA la începutul lunii iulie, iar întrevederea a avut loc de comun acord, notează IPN.

Vlad Plahotniuc și Pavel Filip. Foto: Sandu Tarlev / moldnova.eu

„Nu știu de ce se face din acest lucru o senzație. Eu am declarat nu o singură dată că am comunicat cu Vladimir Plahotniuc până în momentul când și-a depus mandatul. Este adevărat și m-am văzut odată cu el. Trebuia să clarificăm niște lucruri. M-am văzut în Statele Unite ale Americii, probabil la începutul lunii iulie. Trebuia să clarific niște lucruri principiale pentru mine. Trebuia să pregătim congresul PDM, colegii îmi ziceau că trebuie să candidez pentru funcția de președinte și trebuia să clarific lucrurile, dacă are de gând să se implice, să influențeze mai departe lucrurile în PDM ca să știu cum să procedez eu mai departe”, a declarat Pavel Filip în cadrul emisiunii Punctul pe azi de la postul de televiziune TVR Moldova.

Reclame

Politicianul spune că în întâlnirea respectivă nu a fost nimic ieșit din comun.

„A fost o întâlnire obișnuită, am discutat și despre cauze, și despre consecințe. Am vrut să mă asigur că nu va mai avea nicio implicare și că va depune mandatul de deputat. Asta convenisem atunci. A spus că nu mai are absolut niciun interes în politică și va încerca să-și aranjeze lucrurile de sine stătător fără a avea o influență în Partidul Democrat. Ulterior, am constatat că nu a fost o discuție tocmai sinceră”, a precizat președintele Partidului Democrat.

Pavel Filip spune că deplasarea în Statele Unite nu a fost efectuată strict pentru întâlnirea cu Vladimir Plahotniuc. Pe lângă aceasta au existat și alte întrevederi.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.