Fundația Miron Shor donează 1 milion de lei CR Orhei în lupta cu noul Coronavirus

Donație importantă raionului și municipiului Orhei din partea Fundației de caritate „Miron Șor”. Fundația a anunțat despre decizia sa de a dona Consiliului Raional Orhei suma de un milion de lei.

Banii vor fi utilizați pentru măsurile ce țin de diminuarea efectelor pandemiei de Coronavirus pe teritoriul raionului și municipiului Orhei.

Reclame

Din sursele alocate de Fundația „Miron Șor” vor fi achiziționate echipamente de protecție a personalului medical, echipamente de tratare a Covid-19. La fel, din banii oferiți vor fi susținute și alte măsuri în lupta și prevenirea răspândirii virusului.

Fundația consideră că donația va spori gradul de siguranță a cetățenilor în perioada pandemiei de Coronavirus.

În alt context, astăzi, liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor a anunțat pe pagina sa de Facebook că la Orhei, oraș condus de echipa sa, au fost identificate posibilități de a le oferi lucrătorilor medicali adaosuri salariale în această perioadă.

Este de remarcat că Orhei a fost primul raion și oraș din Republica Moldova în care autoritățile locale au dispus efectuarea dezinfecțiilor spațiilor publice. De asemenea, este prima localitate din țară în care, la intrările în orașul Orhei, au fost amenajate patru filtre și covoare de dezinfecție. Toate mijloacele de transport care intră în localitate sunt tratate cu dezinfectanți, iar cetățenii sunt informați despre măsurile de prevenire a răspândirii noului Coronavirus.Categorii:Societate

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.