Prețul la pâinea produsă de „Franzeluța” nu va fi majorat

Preţul la pâinea produsă de cea mai mare întreprindere de panificaţie din Republica Moldova, S.A. „Franzeluţa” nu va fi majorat. Totodată conducerea companiei susține că are stocuri de materie primă suficiente până la următoarea recoltă.

adevarul.ro

„Avem contracte cu furnizorii de făină şi vom fi asiguraţi pe deplin pentru a avea cu ce munci. Stocurile sunt disponibile, iar conform contractelor, costul pentru făină nu va fi majorat, respectiv, nici la pâine şi produsele din panificaţie nu vor fi modificate preţurile”, a menționat directorul S.A. „Franzeluţa”, Boris Andros, în cadrul unei întrevederi cu ministrul Agriculturii, Ion Perju.

Potrivit unui comunicat al Comisiei Situații Excepționale, autorităţile vor monitoriza situaţia pentru a nu admite majorarea nejustificată a preţurilor la produsele de importanță socială, iar în cazul în care constată o majorare faţă de perioadele anterioare, consumatorii sunt îndemnaţi să comunice cazurile la Linia Centrului de apel al Serviciului Fiscal de Stat.Categorii:Societate

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.