Inconștienta doctoriță din România care a creat panică! Vezi cu cine e căsătorită

O lipsă acută a paracetamolului a fost cauzată de Adina Cataramă, care se prezintă ca Doctor Adina Alberts. Mii de comentarii au dispărut de pe pagina de Facebook a doctoriței, șterse chiar la comanda acesteia.

Adina Alberts Cataramă

Specialiștii din medicină i-au explicat că paracetamolul recomandat de ea ca antiinflamator are acțiune analgezică și antipiretică, iar valențele lui antiinflamatorii sunt practic inexistente. Aceștia au îndemnat-o să consulte Tratatul de farmacologie înainte de a scrie informații false pe care oamenii speriați de coronavirus le pot percepe ca valide.

Reclame

Adina Cataramă (Adina Alberts) nici măcar nu este doctor adevărat. Căsătorită cu un fost candidat la președinția României, Viorel Cataramă, clasat pe ultimul loc la alegerile de anul trecut, ea este, de fapt, estetician.

Împinsă spre o carieră politică de către soțul ei care a eșuat lamentabil, pretinsul medic a făcut o postare pe Facebook scandaloasă, în care a susținut că paracetamol vindecă simptomele produse de COVID-19 grație calității de antiinflamator a medicamentului.

Comentariile adevăraților doctori au fost tăioase: „Dacă pacienții diagnosticați cu COVID-19 și nu numai s-ar lăsa tratați pe mâna unui asemenea doctor de 2 bani, s-ar muri pe capete. Unii medici n-ar trebui să iasă din casă fără să învețe Tratatul de farmacologie”; „Doamna doftor, când ai dat de vreo 4 ori admitere la Facultatea de Medicină, nu ai învățat că paracetamolul este doar analgezic și antipiretic? Nici la farmacologie? Sau ai uitat că există această materie?”; „Următoarea Olivia Steer, care citează informații științifice din surse “sigure””; „Vă faceți de râs! Orgoliul se pare că este mai mare decât orice.. Sper că realizați că oamenii nu știu toate reacțiile adverse ale paracetamolului și noi ne chinuim să le explicăm că nu se ia preventiv… mulți îl cumpără pentru prevenție… NU EXISTĂ AȘA CEVA! Și una dintre vinovate sunteti dumneavoastră, cu astfel de postări pe Facebook”. Sunt câteva dintre puținele comentarii care au supraviețuit cenzurii practicate de „dr.” Adina Alberts.

Nu doar paracetamolul pretinde Adina Alberts Cataramă că ar vindeca lumea de coronavirus ci și, atenție, KINLEY (apa tonică)! Oare nicio autoritate nu o poate opri pe această femeie ieșită de sub control? Sau chiar o implică în acțiuni de voluntariat?

Va urmaCategorii:Externe

Etichete:, , , ,

2 răspunsuri

  1. Așa este, avem multe dovezi despre ce vrea să facă politic această doamnă Catarama

    Apreciază

  2. Nu e bine ca ne-ati suparat, doamna asa-zis doctor.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.