Coronavirus: Trump profită de pandemie pentru a duce un război împotriva presei

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a lansat noi atacuri, pe Twitter, la adresa publicațiilor The Washington Post și The New York Times, în contextul pandemiei de coronavirus. Trump se amuză pe seama faptului că cele două publicații pierd din banii de publicitate din cauza pandemiei.

Donald Trump. Foto: Win McNamee/Getty Images

„Publicitatea în falimentarul New York Times a coborât foarte mult. Nici Washington Post nu o duce mai bine. Nu pot să spun dacă asta se întâmplă pentru că sunt surse de informații Fake News la un nivel pe care puțini îl pot înțelege sau doar pentru că virusul îi bate foarte tare. Fake News-ul este rău pentru America!”, a scris președintele american pe Twitter.

Reclame

Donald Trump atacă foarte frecvent cele două publicații, dar și orice alte organizații de presă care îl critică, calificându-le, fără excepție, drept „Fake News”.

Statele Unite se confruntă cu o criză majoră ca urmare a pandemiei de coronavirus, țara fiind principalul focar de infecție. În acest moment, în SUA sunt peste 339.000 de cazuri confirmate și peste 9500 de decese. În ultimele câteva zile, numărul de cazuri noi zilnice a depășit cifra de 30.000.Categorii:Externe

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.