Dodon extrage capital politic din orice, politolog

Achizițiile de consumabile și echipament medical din China se face pe bani publici si din donații private. Dar presedintele Dodon niciodată nu pierde șansa de a extrage capital politic din orice, în timp ce Chicu și alții caută disperat soluții, scrie politologul Dionis Cenușa pe Facebook.

„Focul haric”, după care lotul din China, și de fiecare dată în imagine apare Dodon. Atot-prezentul președinte știu că pe perioada de criza, cel care se asociaza cu „ajutor”, câștigă puncte în sondaje.

Reclame

Situația de criză îl avantajează pe Dodon, comparativ cu alți politicieni. Iar porțiunile de critică lansate împotriva lui au o rază de impact limitată, preponderent în „camere cu ecouri” pe online, deja populate cu criticii lui Dodon.

Starea de emergentă și imposibilitatea contactării populației în teren de către opoziție, versus omniprezența (24/7) a lui Igor Dodon la aeroport, la ambasade, la spitale etc. îl favorizează.

În orice caz, dacă lucrurile merg într-o direcție greșită la dispoziție se află „demiterea guvernului”. De aceea, cum nu a-i întoarce, Dodon valorifică liniștit toate circumstanțele politice cauzate de pandemie.

Sursa: Dionis CenușaCategorii:Opinii

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.