Putin despre criza legată de coronavirus: Situația este sub control total

Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat că autorităţile au sub control situaţia crizei legate de coronavirus, el menţionând că totul se va rezolva, deşi duminică Rusia a înregistrat o creştere în privinţa numărului de cazuri de infectare, relatează Reuters.

Vladimir Putin

Într-un mesaj video cu ocazia Paştelui, Putin a spus că sărbătoarea religioasă va întări speranţa şi credinţa ruşilor. Liderul rus, filmat într-un fotoliu, în faţa unui şemineu, la reşedinţa sa din Moscova, a precizat că ţara are toate resursele pentru a face ceea ce este necesar pentru sănătatea oamenilor şi a economiei.

“Fiecare nivel al puterii munceşte într-un mod organizat, responsabil şi oportun. Situaţia este sub control total. Toată societatea noastră este unită în faţa ameninţării comune”, a adăugat Putin.

Autorităţile şi clerul le-au cerut credincioşilor să rămână acasă în weekend-ul de Paşte, pentru siguranţa lor. Un reprezentant al bisericii i-a cerut însă poliţiei, sâmbătă, să fie înţelegătoare cu cei care încearcă totuşi să ajungă la biserică.

Duminică, Rusia a anunţat 6.060 noi cazuri de infectare cu coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore. Totalul este acum 42.853. Au murit în Rusia din cauza Covid-19 361 de persoane (48 în ultimele 24 de ore).

News.roCategorii:Externe

Etichete:, , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.