S-a pornit o „adevărată vânătoare” împotriva judecătorilor Curții Constituționale, declarație

„Primim informații de la organele de drept că Igor Dodon și complicii lui au pornit o adevărată vânătoare împotriva judecătorilor Curții Constituționale”, a declarat președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), într-un mesaj postat pe Facebook.

Maia Sandu. Foto: diez.md

Potrivit Maiei Sandu, astfel, se caută motive de a pune presiune pe judecători și pe membrii familiilor lor, „în încercarea de a impune o decizie convenabilă socialiștilor pe cazul împrumutului rusesc”.

„Se pare că Dodon ține cu tot dinadinsul să devină Plahotniuc. Îi amintesc lui Dodon că Plahotniuc a fost nevoit să fugă subit din țară tocmai pentru că a trecut toate liniile roșii. Să nu pună la încercare și mai mult răbdarea poporului și așa obosit de corupție și sărăcie. Și cei care îl slujesc pe Dodon trebuie să înceteze să îndeplinească ordine ilegale pentru că va veni ziua când vor răspunde, iar hoții nu vor mai fi la putere ca să îi protejeze”, a mai declarat președinta PAS.

Despre acest lucru a comunicat și reprezentatul aceleiași formațiuni, Sergiu Litvinenco. Curtea Constituțională urmează să examineze în această săptămână sesizarea referitor la creditul rusesc, după ce a decis suspendarea legii privind ratificarea acordului.

Radio ChișinăuCategorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.