Dodon lansează un flash-mob pe internet

Președintele Igor Dodon spune că pe 9 mai, împreună cu premierul și cu președintele Parlamentului, va merge la Complexul memorial „Eternitate” pentru a depune flori. În această zi nu va fi organizat marș, transmite IPN.

Igor Dodon. Foto: Dumitru Doru / EPA-EFE

„9 mai este o sărbătoare sfântă pentru noi, este Ziua Victoriei în Republica Moldova. Dar înțelegem și faptul că, în condițiile pandemiei, o parte dintre manifestații nu va putea fi organizată”, a declarat Igor Dodon în cadrul emisiunii „Președintele răspunde”.

Șeful statului a menționat că a propus ca manifestațiile în masă să fie organizate în luna august, când este marcată aniversarea operațiunii „Iași-Chișinău”.

Acțiuni oficiale, vizitele la veterani, vor fi organizate acum. Din 1 mai, vor fi vizitați acasă toți veteranii celui de-al Doilea Război Mondial.

„În Republica Moldova au rămas vreo 400. Îi vom vizita, vom discuta cu ei și îi vom ajuta cu tot ce putem. Mai mult, dragi prieteni, vă propun ca începând cu 1 mai sau de luni, să lansăm un flash-mob pe internet „regimentul Nemuritor”. Vă îndemn ca în fiecare zi, până pe data de 9 mai, să postăm pe internet fotografiile părinților și bunicilor, care au luptat în Marele Război pentru Apărarea Patriei, cu mici comentarii, cu istorii”, a mai spus Igor Dodon.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.