Voronin: Ratingul lui Igor Dodon este creat artificial. Plahotniuc îl duce de căpăstru

Președintele țări Igor Dodon ar fi o persoană de conjunctură și se află acolo unde este „cald și bine”. Mai mult decât atât, acesta este o persoană a intereselor, iar astăzi interesul lui reprezintă viitoarele alegeri prezidențiale. Declarațiile aparțin liderului Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin și au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la postul de televiziune TV8, notează IPN.

Vladimir Voronin. Foto: pages.md

Întrebat dacă Igor Dodon este omul Moscovei, președintele PCRM spune că totul depinde de ce interese are acesta, iar dacă interesele personale sunt legate de Moscova, atunci poate fi omul Moscovei.

Reclame

„Dacă interesul este mai favorabil din partea Moscovei, va fi a Moscovei, mâine a Kievului, poimâine a Bucureștiului și așa mia departe. Acolo unde este interesul lui, acolo va fi și el. Astăzi interesul este aici, în jurul viitoarelor alegeri prezidențiale, dar se gândește la suport din exterior”, a declarat Vladimir Voronin.

Deși în spațiul public între Igor Dodon și fostul lider PDM Vlad Plahotniuc ar exista multe neînțelegeri, Vladimir Voronin spune că în realitate președintele este influențat de fostul lider democrat.

„El toată viața nu a fost independent, tot timpul a fost influențat de împrejurări. Era influențat de Plahotniuc. Îl conducea de căpăstru și până acum îl duce de căpăstru. Și acum are influență asupra lui. Au rămas între ei interese, au rămas momente în care dacă unul dintre ei se scapă cu vorba, îl poate influența pe altul foarte puternic”, a menționat ex-președintele Republicii Moldova.

Președintele PCRM s-a expus și pe marginea încrederii pe care o oare populația în președintele Igor Dodon. Astfel, Vladimir Voronin este de părere că această popularitate este creată artificial, iar adevăratul rating scade pentru că nu există rezultate: „Oamenii nu văd nimic pozitiv în toți acești ani. Nu au văzut nimic de la cei care au fost până la Dodon și nu văd nimic nici în acești ani”.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.