Michalko: Banii planificați pentru recepția dedicată Zilei Europei vor fi redirecționați către medici

Delegația Uniunii Europene a decis ă doneze resursele financiare planificate pentru recepția dedicată Zilei Europei, care este organizată în fiecare an, să fie redirecționate către personalul medical al serviciului de urgență.

Peter Michalko. Foto: gov.md

Anunțul a fost făcut de Excelența Sa Ambasadorul UE în R. Moldova Peter Michalko. „În acest an nu putem să fim împreună la recepția tradițională, cu prilejul Zilei Europei pentru că respectăm restricții în timpul pandemiei. De aceea, noi la Delegația Uniunii Europene am decis să donăm resursele financiare planificate pentru aceasta receptie către cei care se află, zi de zi, pe linia întâi în lupta cu COVID-19, și anume personalul medical al serviciului de urgență.

Reclame

Colaboram cu Asociația Națională a Restaurantelor din Moldova, ca restaurantele locale din țară să livreze bucate calde săptămâna viitoare personalului medical al Serviciului Național de Urgență din țară.

Cu acest gest modest vrem sa exprimam gratitudinea noastra. Și recepția o sa o organizam cand trece aceasta pandemie”, a scris Excelența sa pe pagina sa de Facebook.

Amintim că Ziua Europei este marcată în fiecare an la data de 9 mai, începând din anul 1985, când în cadrul Consiliului European de la Milano s-a luat această decizie. Data marchează ziua în care a fost pronunțată „declarația Schuman”.

TVR MoldovaCategorii:Societate

Etichete:, , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.