Încă doi deputați părăsesc PDM și se alătură la „Pro Moldova”

Doi deputaţi ai fracţiunii Partidului Democrat au anunţat astăzi plecarea din cadrul formaţiunii. Este vorba de Ghenadie Verdeş şi Vasile Bîtcă, care au anunţat că se alătură grupului parlamentar „Pro Moldova”.

„Astăzi, oamenii pe care îi reprezint în Partidul Democrat din Moldova nu se mai regăsesc în politica pe care o face PDM, nemulţumirea creşte pe zi ce trece. Prin urmare, a trebuit să iau o decizie în interesul acestora, pe care am cântărit-o foarte mult timp. Astfel, începând de astăzi, eu, Vasile Bîtca, deputat în Parlamentul Republicii Moldova, preşedintele Organizaţiei Teritoriale PDM Nisporeni, anunţ că părăsesc fracţiunea şi Partidul Democrat şi mă alătur cu speranţă şi încredere Grupului parlamentar PRO MOLDOVA. Vreau să le transmit foarte clar tuturor celor care vor specula asupra deciziei mele că am luat această hotărâre doar pe baza unor valori şi principii, pe care, azi, nu le mai găsesc în Partidul Democrat”, a scris Vasile Bîtcă, pe o reţea de socializare.

„Nu pot fi trădător de ţară! Nu pot să-i trădez pe oamenii care m-au votat, pe oamenii care aşteaptă de la mine să le reprezint în Parlament interesele lor. Cu siguranţă vor fi lansate diverse speculaţii şi falsuri, însă voi mă cunoaşteţi aşa cum sunt eu şi ştiţi că decizia aceasta am luat-o pentru că voi, oamenii care mi-aţi acordat încredere, mi-aţi cerut asta”, a scris Ghenadie Verdeş, la fel pe o reţea de socializare.

Fracţiunea parlamentară a democraţilor a rămas cu 16 deputaţi.

TVR MoldovaCategorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.