Maia Sandu nu crede în lacrimile lui Dodon

Degeaba Igor Dodon jeleşte că Şor şi Plahotniuc vor să îi cupere deputaţii, el însuşi a vrut să devină Plahotniuc şi este de vină că hoţia şi corupţia au revenit în forţă. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, președinta PAS, Maia Sandu, mai precizează că Igor Dodon s-a opus reformelor.

cotidianul.md

„Igor Dodon se lamentează că Şor cu Plahotniuc vor să-i cumpere deputaţii. Degeaba se jeleşte, doar el e de vină că hoţia şi corupţia au revenit în forţă. Dacă nu se opunea reformelor în justiţie şi nu dădea jos guvernul nostru, astăzi am fi fost în plin proces de curăţare a justiţiei şi procuraturii de oameni care îndeplinesc comenzi politice sau iau decizii pe bani”, a scris Maia Sandu.

Reclame

Potrivit liderului PAS, Igor Dodon nu a vrut justiţie independentă, ci a vrut să devină Plahotniuc.

„A vrut să curgă banii la partid din contrabandă şi scheme de corupţie. A vrut să stea liniştit că nu o să-l întrebe nimeni, nici pe el, nici pe tovarăşii lui, de unde vin banii. A vrut să poată da ordine la dreapta şi la stânga după cum îi pofteşte rânza, nu după cum scrie în Constituţie”, spune Maia Sandu.

Liderul PAS consideră că, datorită lui Igor Dodon, toţi corupţii au prins curaj, după ce din iunie până în noiembrie au stat ascunşi prin tufişuri.

„Şi acum îi fac concurenţă, probabil cu oferte mai generoase pentru deputaţi, primari, consilieri, judecători şi mulţi alţii. Iar Igor Dodon, simţind că-i fuge pământul de sub picioare, şi-a amintit brusc de angajamentul din vara trecută de a lupta cu corupţia”, a scris Maia Sandu, care mai menţionează că Igor Dodon şi gruparea lui sunt în fruntea sistemului corupt care distruge societatea noastră ca un cancer. Iar corupţia poate fi stârpită doar de oameni cinstiţi şi curajoşi.

TVR MoldovaCategorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.