Candu: Nu mă miră că oamenii pleacă din PDM

Oamenii pierd încrederea în tot ce înseamnă majoritate parlamentară, Guvern şi Partidul Democrat şi nu pleacă pentru a doborî acest guvern, ci pentru că nu mai au încredere într-o cauză nobilă. Declarfaţia a fost făcută la TVR Moldova de către Andrian Candu, liderul grupului Pro-Moldova din Parlament.

Andrian Candu

Adrian Candu a precizat că, exceptând două plecări la echipa Şor, ceilalţi care au ales să părăsească pe democraţi au venit alături de foştii colegi.

Reclame

„Ei revin în echipa cu care se simt bine. Ştiu că mai sunt foşti colegi nemulţumiţi în PDM. Am discutat cu întreaga echipă PDM din Nisporeni. Oamenii au avut multe întrebări şi au vorbit despre nemulţumirea lor. Din cauza asta, am găsit limbă comună şi au decis să urmeze Pro-Moldova”, a spus Andrian Candu.

Potrivit liderului Pro-Moldova, dacă Pavel Filip, care a avut la un moment 30 de mandate şi nu a reuşit, ca lider, să păstreze o echipă, ar trebui să nu caute vinovaţii în afară.

„E ca într-o familie. Poate nu mai există încredere. În acea şedinţă de 7 ore a PDM nu credeţi că a fost ceva putred? Oamenii nu caută favoruri, ci caută înţelegere, viziune. Dacă colegii din coaliţie nu au discutat şi nu au primit răspunsuri, nu mă miră că oamenii pleacă”, a spus Andrian Candu.

Liderul Pro-Moldova a menţionat că grupul pe care îl conduce va încerca să fie transformat într-o formaţiune politică.Categorii:Politică

Etichete:, , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.