Năstase: E nevoie ca Guvernul Chicu să fie înlocuit cu unul competent

„E nevoie ca Guvernul Chicu să cadă, dar este foarte important să știm ce punem în loc. Este foarte important să înțelegem că demiterea Guvernului Chicu într-o perioadă atât de nefastă pentru noi și neinstalarea unui guvern competent, unui guvern responsabil, unui guvern de specialiști, de experți, face ca situația Republicii Moldova și a cetățenilor să fie mult mai grea”, a declarat liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, în cadrul unei emisiuni live pe pagina sa de Facebook, notează IPN.

Andrei Năstase

Andrei Năstase a menționat că preocuparea Platformei DA, pe lângă rezolvarea crizei pandemice, rezolvarea problemelor economice și financiare ale țării, este și organizarea unor alegeri prezidențiale libere, corecte și democratice.

Reclame

„Argumentele mele în sprijinul participării la aceste alegeri prezidențiale sunt faptele mele, munca și lupta mea de peste zece ani și, bineînțeles, convingerea că poporul nostru are dreptul istoric la o viață normală într-o țară normală, în care statul se află în slujba cetățeanului și nu invers”, a răspuns liderul Platformei Demnitate și Adevăr la întrebarea unui internaut despre cum argumentează faptul că anume el trebuie să candideze la funcția de președinte al țării.

„Eu sunt sigur că anume oamenii vor decide cine este cel mai potrivit, în opinia lor, să fie președintele Republicii Moldova. Iată motivul pentru care vă îndemn pe fiecare, în mod obiectiv, să analizați absolut toate detaliile, să aflați cât mai multe despre candidați și să faceți acest lucru înainte de vot, nu după vot”, a menționat Andrei Năstase.

„Vreau să fiu un președinte care să ofere tuturor cetățenilor Republicii Moldova, tuturor oamenilor, fie că sunt acasă, fie celor din diasporă, prin conduita și abordările mele personale, vreau să ofer tuturor oamenilor un model care să genereze schimbări profunde în care societatea noastră are atât de mare nevoie. Un președinte care să garanteze echilibru, pace și echitate socială, să garanteze dreptate tuturor și fiecăruia în parte, o bunăstare și o viață mai bună pentru toate familiile noastre reunite aici, acasă”, a spus liderul Platformei DA.Categorii:Politică

Etichete:,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.