Vezi cine ar putea conduce staff-ul de campanie al lui Ion Sturza, dacă va candida la Președinție!

Dacă ex-premierul Ion Sturza va decide și va candida la funcția de președinte al republicii la alegerile prezidențiale din acest an, staff-ul său de campanie ar putea fi condus de către actualul arhitect-șef al capitalei, Svetlana Dogotaru. Despre aceasta au comunicat, pentru HotNews.md, surse bine informate, care au solicitat anonimatul.

Ion Sturza

Potrivit acestora, Svetlana Dogotaru este unul din oamenii de încredere a lui Ion Sturza și a condus anterior atât una din afacerile sale – PALPLAST, cât și fundația de caritate a fostului premier.

„La Primărie, Svetlana Dogotaru a fost promovată nu de primarul Ion Ceban, ci de viceprimarul Victor Chironda. Ea nu a fost niciodată membră a echipei lui Ion Ceban, iar acțiunile pe care le face cel mai probabil au drept scop de a-i spori imaginea și notorietatea de care va avea nevoie atunci când se va alătura deschis echipei lui Ion Sturza”, au spus sursele.

Acestea au mai notat că, pe lângă planurile legate de prezidențiale, este luată în calcul și o eventuală venire a lui Ion Sturza în fruntea Guvernului. În acest caz, Svetlana Dogotaru ar urma să ocupe una din primele funcții în Guvern.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.