Deputat: „Solicităm de urgență să terminăm cu acest circ ieftin”

Deputații „Pro Moldova” au efectuat testele pentru determinarea prezenței COVID-19 și toate sunt negative, a anunțat reprezentantul grupului parlamentar, Sergiu Sârbu.

„Solicităm de urgență să terminăm cu acest circ ieftin cu izolarea abuzivă și ilegală a deputaților sănătoși. Solicităm convocarea plenului Parlamentului și votarea legilor primordiale pentru cetățeni și societate, inclusiv referitoare la angajamentele față de UE. Am aflat ca anume deputații de opoziție sunt plasați abuziv în concediu medical, chiar și cu test negativ, iar socialiștii se plimbă pe la Curtea Constituțională, prin raioane etc.”, a declarat deputatul, într-o postare pe Facebook.

După ce PDM a anunțat că Eugen Nichiforciuc este infectat cu COVID-19, toți deputații au fost obligați să efectueze testele pentru COVID-19. Ieri, și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco, a anunțat că este contaminat. Reprezentanții opoziției susțin că este necesară convocarea ședinței Parlamentului, chiar și online, pentru votarea mai multor legi care ar face posibilă accesarea finanțării macrofinanciare din partea UE.Categorii:Politică

Etichete:, ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.