Coaliția trădătorilor a murit

PSRM și PD au pierdut majoritatea parlamentară. Despre ieșirea din PD a anunțat deputata Eufrosinia Grețu. Ea a depus o cerere pe numele președintelui Parlamentului, Zinaida Greceanâi în care menționează că aderă la grupul parlamentar Pro-Moldova.

Potrivit observatorilor, odată cu plecarea a încă unui deputat, coaliția PSRM-PD și-a încetat existența, iar în Moldova a apărut șansa să fie instaurat un guvern pro-occidental.

Deocamdată, Eufrosinia Grețu nu a și-a motivat plecarea din fracțiunea PD. Însă deputații, care anterior au plecat din PD, spuneau că cei de la conducerea formațiunii nu sunt capabili să îndeplinească promisiunile preelectorale.Categorii:Politică

Etichete:,

1 răspuns

  1. Dupa cum se vede avem un guvern „jucator” in frunte cu un „mare sahist” si un maestru la „riba”. Cred ça trebue sa-si string a ambii piesele. E posibil sa le fie necesare la pirnae. Filip sinteti in situatie de pat. Numara bilele (desigur nègre). Cum voi Asa de mari permiteti sa fie cumparati deputatii…. Nu are asi nick diacov??? Pacat. Se perde Moldova fara voi, paginilor. Mult ATI mai supt din noi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.